Moonlight Trailer
Trailer #1 01:16

The Seventh Sign (1988)

Horror, Thriller, Mister, Fantasy | 01 April 1988 (United States of America)

Al saptelea semn (1988)

The Seventh Sign

Horror, Thriller, Mister, Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Carl Schultz

Producător:

ML Delphi Premier Productions, TriStar Pictures, Interscope Communications

Dată lansare (SUA):

1 Aprilie 1988

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

The Seventh Sign este un film fantastic aparut in anul 1988. De regia acestui film s-a ocupat Carl Schultz, iar de scenariu s-au ocupat Clifford Green si Ellen Green. In rolurile principale ii putem vedea pe Demi Moore, Michael Biehn, Jurgen Prochnow, Peter Friedman si Manny Jacobs. In toata lumea, semne ale Apocalipsei - descrie la fel ca in Cartea Revelatiilor - par sa se realizeze atunci cand un drumet se trezeste. Parintele Lucci, Emisarul celor de la Vaticon, care a fost trimis sa investigheze aceste semne, neaga ca aceste semne ar fi naturale, dar Abby Quinn, o tanara femeie de origine americana, are motive sa se teama, deoarece aceasta crede ca semnele sunt reale - si ca aceasta derulare a evenimentelor pot arunca un dezastru asupra copilului ei nenascut.

Recenzii

eedy

08.09.2018

Horror de duzina,beneficiind(degeaba) de prezenta lui Demi Moore

1 7

alex_il_fenomeno

08.09.2018

o perspectiva interesanta asupra Apocalipsei , filmul respecta mai mult semnele din Biblie si nu se indeparteaza foarte mult !de asemenea , de admirat prezenta uimitoarei Demi Moore , care este din nou una inspirata ! nota 8+ !

1 6

andystarx

08.09.2018

CU tot respectul pentru Demi Moore,dar filmul asta nu este reusit deloc ! Multe lucruri care nu au nici o logica,nu il recomand nimanui,este o pierdere de timp ! Poate unul din cele mai slabe filme ale lui Demi Moore !

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top