Moonlight Trailer
Trailer #1 02:00

The Vow (2012)

Dramă, Romantic | 05 February 2012 (United States of America)

Jurământul (2012)

The Vow

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Sucsy

Scenariști:

Marc Silverstein

Producător:

Spyglass Entertainment, Screen Gems

Dată lansare (SUA):

5 Februarie 2012

Dată lansare (Romania):

24 Februarie 2012

Cuplul de tineri căsătoriți și fericiți Paige și Leo, sunt, ei bine, fericiți. Apoi, un accident de mașină o pune pe Paige într-o comă care îi amenință viața. Când se trezește, ea a pierdut ultimii cinci ani de amintiri, inclusiv cele cu iubitul ei Leo, nunta ei, o relație confuză cu părinții ei sau încheierea relației cu fostul logodnic. În ciuda acestor complicații, Leo încearcă să-i câștige din nou inima și să-și reconstruiască căsnicia.

Recenzii

Angel.iasmy

08.09.2018

Un film superb, emotionant in care actorul Channing Tatum nu dezamageste deloc prin modul in care isi joaca rolul. Povestea filmului este o lectie pentru fiecare, mai ales ca filmul este inspirat din fapte reale.

0 3

Skyline

08.09.2018

Nici mie nu mi-a placut acest film.Nu pare deloc credibil, nu este deloc romantic .Mai bine te uiti la un episod dintr-o telenovela turceasca si ai parte de mai mult romantism. Sunt de acord cu ce a comentat delfinasu , incat nu are rost sa ma repet si sa scriu cam acelasi lucru. Daca tipa se trezea din coma si nu il mai recunostea pe sotul ei deloc si in loc de Channing asta era de fapt un barbat nasol de tot si care o mai si abuza verbal , psihic si fizic si o tragea acasa la el atunci mai intelegeam de ce ea s-ar fi purtat ca o mare scorpie fara sentimente. Dar cand baiatul ala era iubitor si intelegator, si ii pasa asa de mult de ea si mai arata si cum arata ..filmul asta nu isi are rostul deloc.

3 6

ellamarin

08.09.2018

Un film usor dar dragut.Mi-a placut i il recomand pentru o seara usoara de film. O comedie romantica de vazut in doi si nu numai.

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top