Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

Thelma & Louise (1991)

Dramă, Thriller, Crimă, Aventuri | 24 May 1991 (United States of America)

Thelma si Louise (1991)

Thelma & Louise

Dramă, Thriller, Crimă, Aventuri (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ridley Scott

Producător:

Star Partners III Ltd., Pathé Entertainment, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

24 Mai 1991

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Louise este o chelnerita intr-un restaurant fast-food. Ea are probleme cu prietenul ei Jimmy, care este muzician si e mai tot timpul pe drumuri. Thelma este maritata cu Darryl, caruia ii place sa aiba o sotie linistita, care sa stea in bucatarie in timp ce el se uita la un meci de fotbal la televizor. Intr-o zi se decid amandoua sa evadeze din viata lor normala, luand masina si pornind la drum. Dar calatoria lor de placere devine foarte serioasa cand Louise omoara un barbat care vroia sa o violeze pe Thelma. Se decid astfel sa fuga in Mexic in timp ce politia le cauta peste tot.

Recenzii

eedy

08.09.2018

ridley scott la superlativ...un film genial..nu pot sa inteleg cum acelasi regizor a produs apoi filme groaznic de proaste ca black hawk down sau hannibal

10 13

EduardR

08.09.2018

Ridley Scott, Susan Sarandon, Geena Davis si Harvey Keitel sunt o alta "reteta" pentru un film reusit. Geena Davis si Susan Sarandon, amandoua SUPERBE, formeaza probabil cel mai tare cuplu feminin dintr-un film, film care, bineinteles, are la baza un scenariu original foarte bun scris de anonima scenarista Callie Khouri.

5 1

angellino

08.09.2018

P remiile acordate acestui film evidentiaza genialitatea acestui regizor ........Susan Sarandon magnifica.......Brad Pitt a fost remarcat de critica,rolisorul sau a starnit interesul pentru acest actor anonim la acea data.Merita vizionate-DESCOPERIREA PARADISULUI,in rolurile principale,Marlon Brandon ,Gerard Depardieu........Kingdom of Heaven....,filme regizate de "il maestro" Ridley SCOTT.

0 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top