Moonlight Trailer
Trailer #1 01:25

Throw Momma from the Train (1987)

Crimă, Comedie | 11 December 1987 (United States of America)

Arunc-o pe mama din tren (1987)

Throw Momma from the Train

Crimă, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Danny DeVito

Producător:

Orion Pictures

Dată lansare (SUA):

11 Decembrie 1987

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

 Larry Donner este autor si profesor, care ii indruma pe cei care vor sa scrie carti. Viata lui Larry a devenit un dezastru atunci cand fosta sa sotie a publicat o carte care a scris-o sub numele ei si a devenit astfel foarte bogata. Owen Lift, unul dintre studentii lui Larry se ofera sa o omoare pe fosta sotie a acestuia, iar in schimb Owen vrea de la Larry sa o omoare pe oribila sa mama. Larry crede ca acesta face o gluma, pana cand afla ca Owen a ucis-o pe fosta sa sotie, si devine astfel principalul suspect. Chiar este moarta fosta sotie a lui Larry? Sau este doar o gluma a lui Owen? O va omora Larry pe mama lui Owen, care este o femeie foarte greu de ucis? 

Recenzii

Juristul

08.09.2018

O super comedie in care Billy Crystal si Danny DeVito fac o echipa de milioane de hohote,impreuna cu Kim Greist simpatica mama.

3 2

niko.niko

08.09.2018

Am vazut filmul si pot spune ca e unul bun,o comedie spumoasa care merge atunci cand vrei sa te relaxezi.Deci,va recomand filmul.

2 1

fanilica

08.09.2018

Oricind poti revedea aceasta comedie sclipitor de inteligenta,ce atinge toate laturile umane ce pot oricind satirizate daca te duce insa capul(adica regizorul) si ai parte de doi actori de comedie desavirsiti. Daca va doare uneori capul si nu sunteti prea comozi,uitati-va la aceasta comedie si va va trece sigur...

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top