Moonlight Trailer
Trailer #1 02:17

To Die For (1995)

Fantasy, Dramă, Comedie, Thriller | 22 September 1995 (United States of America)

Pe viata si pe moarte (1995)

To Die For

Fantasy, Dramă, Comedie, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gus Van Sant

Producător:

The Rank Organisation, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

22 Septembrie 1995

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Suzanne Stone stie exact ce vrea. Ea doreste sa ajunga prezentatoare de stiri la televiziune si este dispusa sa faca orice pentru a-si indeplini scopul. Ce-i lipseste insa este inteligenta, dar ea compenseaza printr-o determinare feroce si manevre diabolice. Pe masura ce-si urmareste scopul cu perseverenta, ea va fi obligata sa distruga orice sau pe oricine ii va sta in cale, indiferent de consecinte

Recenzii

Cluc

08.09.2018

Un film în care soţia angajează asasin pentru soţ. Îl ademeneşte cu iubirea ei falsă. Soţia deşteaptă, normal scapă de acuzaţii dar surprizele vin de unde nu se aşteaptă.

1 4

Dragos_87

08.09.2018

Un film haotic rau,mai degraba o amestecatura intre comedie si drama.Daca se depunea mai multa munca iesea un thriller cu adevarat tare dar din pacate au ales sa se bazeze mai mult pe cariera profesionala a personajului principal ceea ce este o banalitate.Multe dialoguri absurde care duc la plictiseala,insa pe mine personal ceva m-a tinut atent si anume prestatia actorilor si coloana sonora care parca mereu prevesteste ceva.Daca esti fan Nicole Kidman,atunci merita o vizionare filmul iar daca nu,il recomand in lipsa de altceva!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top