Moonlight Trailer
Trailer #1 02:20

Trapped in Paradise (1994)

Acțiune, Comedie | 02 December 1994 (United States of America)

Prizonieri in Paradis (1994)

Trapped in Paradise

Acțiune, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Gallo

Scenariști:

George Gallo

Producător:

Permut Presentations, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

2 Decembrie 1994

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Bill Firpo a reusit sa traisca o viata onesta. Dar nu reuseste sa nu fie atras de fratii sai hoti, inteligentul Dave si cleptomanul Alvin. Cand cei trei gasesc o banca atat de usor de jefuit incat nu pot rezista tentatiei, singura intrebare ramane daca vor putea iesi din oras inainte ca furtuna de zapada sa-i ajunga. In timp ce ei fug prin oras cu banii furati, incep sa fie convinsi de o familie binevoitoare din oras ca ar fi mai bine sa se intoarca pe calea cea buna.

Recenzii

dalvtania

08.09.2018

Un film usor, relaxant, o comedie pentru intreaga familie si cu recomandarea de a fi vizionat de Craciun(nu neaparat) mai scurt, se incadreeaza perfect in standardele categoriei pe care o reprezinta... cu succes, deci, permiteti-va o relaxare, o destindere intr-o seara!

4 0

TygerAssassin

08.09.2018

O comedie placuta,actorii sint de milioane,un film de familie care merita sa fie vizionat de Craciun si nu numai. Nota 10 :).

0 1

TygerAssassin

08.09.2018

Revin. Din distributia actorilor de pe aceasta pagina a fost pe nedrept uitata Mädchen Amick in rolul Sarah Collins. Oricum,descrierea filmului e foarte slaba,imi cer scuze daca gresesc.

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top