Moonlight Trailer
Trailer #1 02:11

Mr. Morgan's Last Love (2013)

Dramă, Comedie | 22 August 2013 (Belgium, Germany, United States of America, France)

Ultima dragoste (2013)

Mr. Morgan's Last Love

Dramă, Comedie (Belgium, Germany, United States of America, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sandra Nettelbeck

Producător:

Bavaria Pictures, Senator Film Produktion

Dată lansare (SUA):

22 August 2013

Dată lansare (Romania):

9 Decembrie 2021

<p>Filmul surprinde conexiunea care se crează între un pensionar văduv, profesor de filozofie și o tânără pariziancă. Viețile lor se vor schimba pentru todeauna.</p>

Recenzii

Bibi_TM

08.09.2018

Cam asa se intampla la orice varsta cuprinsa intre 14 si sa zicem 104 ani. Practic, nu iubesti viata propriu-zisa. Iubesti anumite locuri, animale, oameni, amintiri, mancarea, literatura, muzica. Si uneori, intalnesti pe cineva...care are nevoie de toata dragostea pe care o ai de oferit. Si daca pierzi acea persoana, ai impresia ca toate celelalte lucruri se vor opri in loc si ele. Dar, toate celelalte lucruri merg pur si simplu mai departe. Daca iti lipseste acea fiinta umana, chiar daca esti inconjurat de nenumarate altele, acesti oameni sunt ... in plus. Iti optureaza vederea, sunt o multime nesemnificativa. Ei iti distrag atentia in mod nedorit. Asa ca ... mare, mare atentie intre 14 si 104 ani !

3 0

Gabriel.Dascalu

08.09.2018

Cred ca este cel mai frumos film (drama) creat vreodata de europeni! O poveste originala, inspirata din fapte reale si care este puternic incarcata emotional. Il recomand! Clemence Poesy interpreteaza perfect rolul, si cred ca este cea mai frumoasa actrica europeana :))

1 0

corcodus

08.09.2018

frumos film, unul din cele mai bune ale anului 2013, nu am inteles de ce nu a meritat macar o nominalizare la oscar, inca nu am priceput prin ce ii este superior 12 ani de slavie; caine face un rol senzational;Clémence Poésy face un rol remarcabil, pur si simplu e adorabila.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top