An Argentinian in New York (1998)

Un argentino en New York

Comedie, Muzică (Argentina)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Juan José Jusid

Scenariști:

Cristina Civale, Graciela Maglie

Producător:

Argentina Sono Film S.A.C.I.

Dată lansare (SUA):

21 Mai 1998

Dată lansare (Romania):

28 Septembrie 2021

Veronica este o tanara cantareata. Ea vrea sa faca o calatorie la New York si il asteapta la aeroport pe tatal ei,Franco sa-si ia ramas bun.Acesta o parasise pe ea si pe mama ei de mult timp.Franco ajunge prea tarziu la aeroport si Veronica se supara foarte rau pe el ,asa ca hotaraste sa nu se mai intoarca in Buenos Aires. Ea se stabileste la New York ,isi face o formatie de muzica si se indragosteste de un american .Tatal ei hotaraste sa se duca dupa ea si sa o aduca inapoi acasa. El ajunge pentru prima data la New York si nici nu stia bine engleza ,asa ca ii va fi foarte greu sa se descurce si sa o gaseasca pe Veronica.Ramana de vazut ce parere va avea Veronica cand se vor intalni,daca il va ierta si daca se va intoarca acasa. 

Recenzii

melanny

08.09.2018

Primul Film adevărat a-l Natalie Oreiro,o poveste simpla visul unei fete de a ajunge cântăreața cautând sprijin în tatăl sau care la început nu a fost de acord,plecata la NewYork Veronica își vede visul împlinit.

0 0

alex_il_fenomeno

08.09.2018

un film destul de bun ; mi-a placut jocul de scena al actorilor si mai ales actiunea relativ buna , bazata pe un subiect real si foarte interesant : calatoria la New York al unui argentinian dupa fiica sa ! 9/10

1 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top