Moonlight Trailer
Trailer #1 03:32

Waterloo (1970)

Istoric, Acțiune, Dramă | 26 October 1970 (Italy, Russia)

Waterloo (1970)

Waterloo

Istoric, Acțiune, Dramă (Italy, Russia)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sergey Bondarchuk, Roland Emmerich

Producător:

Paramount, Dino de Laurentiis Cinematografica, Mosfilm

Dată lansare (SUA):

26 Octombrie 1970

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

Filmul prezinta evenimentele care au avut loc dupa evadarea lui Napoleon din Elba, modul in care a revenit din nou la putere, cum si-a reconstruit ‘Marea Armata‘ si evenimentele tragice ce au avut loc la Waterloo, plus confuntarea epica dintre el si Arthur Wellesley, duce de Wellington, in care Europa va decide invingatorul. Un film incarcat de scene foarte impresionante de lupte cu multe miscari de mase coregrafiate superb. Un film istoric de razboi care ii multumeste cu siguranta pe iubitorii genului si nu numai.

Recenzii

jake

08.09.2018

O adevarata supraproductie istorica, incarcate de scene de lupta si imagini de ansamblu care-ti taie rasuflarea.Film istoric de razboi la superlativ.

3 3

emil-dorin

08.09.2018

Aici e vorba despre Maresalul Grouchy, a carui incompetenta a dus, la urma urmei, la caderea sublimului Napoleon Bonaparte!

3 0

GreenLand

08.09.2018

exceptional!! atata lume!!! atata desfasurare de forte!!! atati figuranti!! Sergiu Nicolaescu sa ia aminte cu al sau "Mihai Viteazu"... Sau poate ca s-a inspirat din acest film? In orice caz,cel mai bine realizat film de razboi!!

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top