Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Waterworld (1995)

Acțiune, Aventuri, SF | 28 July 1995 (United States of America)

Waterworld - Lumea apelor (1995)

Waterworld

Acțiune, Aventuri, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kevin Reynolds, Michael Apted

Producător:

Gordon Company, Davis Entertainment, Universal Pictures, Licht/Mueller Film Corporation

Dată lansare (SUA):

28 Iulie 1995

Dată lansare (Romania):

27 Noiembrie 2021

Actiune filmului se petrece in viitor, dupa Apocalipsa, cand cele doua cercuri polare devin unul, iar Pamantul este inghitit complet de ape. Viata continua doar pe atoli improvizati din barci si nave defecte. Tot orizontul este o apa nesfarsita. Supravietuitorii "sfarsitului lumii" au devenit cruzi cautatori de cadavre omenesti, cu care se hranesc in lipsa oricarui alt tip de aliment si se ucid intre ei pentru o bucata de detritus din vechea lume. Personajul principal , zis "Mariner", intra in oras cu o barca sofisticata si incepe sa fie urmarit de "indigeni", locuitorii atolului de otel, care-l iau drept spion. El este salvat de o localnica, Helen si de fiica ei adoptiva, Enola. Micuta Enola are tatuata pe spate o harta, despre care Mariner crede ca i-ar putea conduce la uscat, astfel fetita devenind tinta tuturor celor interesati de un viitor mai bun.

Recenzii

mauro

08.09.2018

Un film super bun.Cand lam vazut prima data ma impresionat e genul de film care nu iti pare rau ca tiai pierdut timpu. O actiune super cu o idee nemaipomenita ,merita vazut din plin eu lam vizionat de foarte multe ori viindca imi place.Se observa casa d productie si de altfel actorii .

6 7

stephankretzu

08.09.2018

un film foarte artistic

4 5

andrei_horn

08.09.2018

Un film interesant care te captiveaza inca de la inceput. Si cu toate ca dureaza peste doua ore nu te plictiseste intrucat nu este monoton, intotdeauna existand ceva actiune. Nu omiteti sa-l vedeti!

7 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top