Moonlight Trailer
Trailer #1 02:02

What a Girl Wants (2003)

Comedie, Romantic, Dramă | 27 March 2003 (United States of America)

Ce-si doreste o fata (2003)

What a Girl Wants

Comedie, Romantic, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dennie Gordon

Producător:

Sloane Square Films, DiNovi Pictures, Gaylord Films, Gerber Pictures, HSI Tomorrow Film, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

27 Martie 2003

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Daphne Reynolds traieste in New York City impreuna cu mama ei Libby, o cantareata. Ea nu-si cunoaste tatal, insa stie ca este englez, si se decide sa plece la Londra in cautarea lui. Odata ajunsa acolo, il intalneste pe Ian, un cantaret dragut, si acesta o ajuta sa-si gaseasca tatal. Tatal ei este lordul Henry Dashwood, un om foarte instarit care nici nu stie ca Daphne exista. Henry a intalnit-o pe Libby in Maroc, unde s-au cununat. La intoarcerea lor in Anglia, ea l-a parasit si s-a intors in State, fara sa stie ca este insarcinata. Acum, Daphne trebuie sa ii spuna lui Henry cine este cu adevarat si Henry trebuie sa o accepte in viata lui agitata.

Recenzii

120 Ordonare după: | |

crazy_bloggera

08.09.2018

Super filmul. Bravo actritei Amnda Byrnes. Un motiv in plus sa urmaresti filmul este Colin Firth(eternul "mister Darcy").

6 4

roxanasalagean

08.09.2018

filul e ok.. povestea un pic uzata (adolescenta pleaca in cautarea tatalui, care se dovedeste a fi bogat..fata isi intalneste printul, apar probleme..happy end). sincer, interpretarea actritei principale, amanda bynes, m-a lasat rece... anyway, daca nu ai altceva de facut / de vizionat.. merge. pretty ok..

4 3

GaMeTaG

08.09.2018

cred ca e unul din filmele care iti aduce oricand buna dispozitie. merita vazut de catre orice categorie de oameni...mai putin de cei pasionati de filme horror

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top