Moonlight Trailer
Trailer #1 02:01

Wing Commander (1999)

Acțiune, SF | 11 March 1999 (Luxembourg, United States of America)

Pilotii intergalactici (1999)

Wing Commander

Acțiune, SF (Luxembourg, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Christopher Roberts

Producător:

Wing Commander Productions, American Entertainment Investors, Carousel Picture Company, The, Digital Anvil, No Prisoners Productions, Origin Systems Inc.

Dată lansare (SUA):

11 Martie 1999

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

Bazat pe un joc video foarte popular, filmul este povestea unei echipe de luptatori din anul 2654. Pamantul se afla in razboi cu o rasa de extraterestri numiti Kilrathi. Acestia au capturat un dispozitiv de navigatie care le permite sa calatoreasca prin spatiu mult mai repede si astfel reusesc sa ajunga in spatele liniilor inamice. Numai aceasta echipa foarte buna condusa de trei piloti tineri poate tine piept creaturilor. Christopher Blair este proaspat iesit din Academie, insa lipsa lui de experienta este compensata de exceptionala dibacie cu care conduce navele. El este ajutat de Todd Marshall si de Jeanette "Angel" Deveraux in lupta contra puternicilor extraterestri.

Recenzii

reddog

08.09.2018

Mi-a placut tinand cont ca este si vechi efectele au fost chiar bune , actori de nota 10 , cred ca merita un 9/10

0 0

Juristul

08.09.2018

În anul 2564, confederatia de pe planeta Terra este prinsa într-un violent razboi cu o rasa de extraterestri, Kilrathi, de o violenta extrema. Luptatorii Kilrahi au capturatun sistem de navigatie computerizata pe care doresc sa-l foloseasca pentru a cadea în spatele liniilor inamice, putând astfel sa atace Pamântul.Doar o mâna de oameni se poate opune distrugerii planetei-mama: trei tineri si îndrazneti piloti, alaturi de escadrila lor de vânatoare. Christopher Blair abia a absolvit Academia Militara, însa lipsa lui de experienta e suplinita cu brio de extraordinarul talent de navigator pe care îl poseda. Blair are un simt înnascut al stelelor si al timpului-spatial Todd "Maniac" Marshall este prietenul lui Blair. Un pilot de-a dreptul iresponsabil, Lui Marshall nu-i lipsesc îndrazneala si, mai întotdeauna, o privire putin dementa. Extrem de încapatânat, pentru Marshall disciplina exista doar pentru a fi încalcata.Comandantul lor de patrula, si al întregii escadrile, este frumoasa Jeanette "Angel" Deveraux, o femeie de o hotarâre deosebita. Deveraux ascunde însa tot mai greu sun masca de sef dur o atractie crescânda fata de Chris.Desi, în afara firii lor rebele, cei trei nu par sa mai aiba nimic altceva în comun, Deveraux, Blair si Maniac vor strânge rândurile pentru lupta cu un inamic aparent invincibil? O lupta de care depinde viitorul întregii omeniri.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top