Moonlight Trailer
Trailer #1 01:30

Valentine's Day (2010)

Comedie, Romantic | 10 February 2010 (United States of America)

Ziua Îndrăgostiților (2010)

Valentine's Day

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Garry Marshall

Scenariști:

Abby Kohn, Marc Silverstein

Producător:

Karz Entertainment, New Line Cinema, Rice Films

Dată lansare (SUA):

10 Februarie 2010

Dată lansare (Romania):

19 Februarie 2010

Filmul "Valentine's Day", regizat de Garry Marshall, spune povestea mai multor cupluri destabilizate de presiunea psihologica a Zilei Indragostitilor. Cuplurile se impart si se despart in acest film cu multiple fire narative care, in esenta, spun acelasi lucru si-l adapteaza la persoane diferite. Povestile protagonistilor se intretaie si se amesteca spumos in acesta comedie romantica neconventionala. In Los Angeles, vietile unui ofiter din armata, Kate Bristow, unui pasager dintr-un zbor Iraq-LA, Holden Bristow, unui proprietar de florarie, Reed Bennet, care o cere in casatorie pe prietena lui, Morely Clarkson, in timp ce isi da seama ca iubitul(Harrison Copeland) cele mai bune prietene a sa, Julia Fitzpatrick, este de fapt insurat, de asemenea cea a unei asistente,Liz Corryn, cea a unui pensionar,Estelle, si a unui publicist, Kara Monahan, se intretaie in aceasta comedie romantica.

Recenzii

145 Ordonare după: | |

madstelista

08.09.2018

Dupa nume se pare ca ar fi o noua comedioara romantica, poate mai buna ca celelalte din pricina distributiei. Daca va uitati un pic la distributie vedeti numai nume foarte mari si impunatoare : Anne Hathaway, Jessica Biel, Julia Roberts, Jessica Alba, Jennifer Garner si Ashton Kutcher. Dupa o asa distributie filmul acesta ar trebui sa sparga box-office-urile

15 21

ralu_g

08.09.2018

Din cate stiu eu joaca si Taylor lautner si Taylor Swift....si pe mine m-a surprins distributia...numai actori foarte cunoscuti...abia astept sa apara.

9 15

wovbubbless

08.09.2018

Abea astept sa ii vad pe ASHTON KUTCHER si JESSICA ALBA impreuna. :X:X si pe JULIA ROBERTS, desigur!

8 14

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top