Alice in Wonderland (2010)

Alisuk

Am reusit si eu in sfarsit sa-l vad ! Un film minunat din toate punctele de vedere ! Johnny Depp a fost minunat ! o "Tara a Minunilor" MINUNATA !! Jos palaria pt Tim Burton, Johnny Depp, Mia Wasikowska. Un film pt copiii de toate varstele ! De vazut, fara discutii !

Citește în continuare

Whiteout (2009)

Alisuk

Un film mediu...am ramas dezamagita dupa vizionarea lui, asta probabil pt ca ma asteptam la mult mai mult mai ales dupa ce vizionasem trailer-ul. Merita vazut doar pt zapada, pt peisaje si pt Kate. Per total nota 6.50-7/10.

Citește în continuare

G-Force (2009)

Alisuk

Un film pe care l-am urmarit cu zambetul pe buze. Mi-a placut f mult, o idee f originala si efecte vizuale f reusite. Chiar il recomand !

Citește în continuare

The Final Destination (2009)

Alisuk

Pot sa vad "n" filme de acest gen...nu o sa ma satur. Aceasta a 4-a parte a avut ceva nou fata de celelalte 3 parti, mi-a placut. (efectele, TOT). Cu siguranta va fi o continuare, de aceasta data legata de aceasta parte a 4-a (cum a fost 2 de 1). Trebuie sa se intample ceva si cu cei salvati de Nick din sala de cinema (respectiv mall)..corect ? hmmm..sa-l vedeti, DE VAZUT, nota 10.

Citește în continuare

The Ruins (2008)

Alisuk

Hmm..nu-l vad chiar un horror de "duzina". Mie mi s-a parut destul de interesant si chiar ok. O idee destul de reusita, o planta "gandita" si ea, o situatie de "carantina" la care te gandesti mult timp dupa terminarea filmului. Un film bun, care contrar asteptarilor, mi-a placut !

Citește în continuare

Orphan (2009)

Alisuk

Un film f bun, din toate punctele de vedere. Un thriller cu mult suspans, mister, tensiune...care te tine lipit de scaun pana la final. Ceea ce mi-a placut este faptul ca nu este un film "de groaza" obisnuit, gen cu fantome, spirite, diavol, gen " The Omen", este un film cu un scenariu cat se poate de real si dramatic in acelasi timp. Daca aveti de gand sa va adoptati vreodata un copil....hmmm...aflatii mai intai trecutul. 9/10. De vazut !

Citește în continuare
Top