Manina, la fille sans voiles (-1)

Bibi_TM

O poveste simpluta, despre cautarea unei comori de catre un student care parea mai atent la o lectie de istorie despre fenicieni, lectie la care restul colegilor se ocupau de lucruri mai lumesti, adica: dormeau, flirtau, jucau 5 in linie etc. Conform IMdB este filmul de debut a lui BB, dar in care frumoasa diva nu apare in primele 40 de minute. Conform Bibi_TM, nu e de mirare ca in mai toate filmele care au urmat, BB este imbracata sumar pentru ca ... este superba !

Citește în continuare

Zvezda Plenitelnogo Schastya (1975)

Bibi_TM

Un film care intra cu mare usurinta in evantaiul capodoperelor sovietice, un film despre tradare, dragoste, sacrificiu credinta si speranta. Este atat de bine realizat incat aproape ca nici nu iti dai seama cum au trecut cele aproape 3 ore de cand te-ai pus in fotoliu. Actiunea filmului este plasata in Rusia tarista, in 1825, atunci cand o mana de nobili si militari incearca o rasturnare a regimului. Lovitura esueaza si urmeaza tragedia familiilor implicate. Printre cele multe lucruri care le-am vazut si auzit, mi-a placut mult replica unui personaj din film in fata Tarului Niculai I : '' atunci cand omului ii lipseste onoarea , acel om nu poate trai niciunde '' .

Citește în continuare

Troop Beverly Hills (1989)

Bibi_TM

Phyllis Nefler, aflata in plin proces de divort, incearca sa-i demonstreze viitorului partener ca este in stare sa se descurce si in situatii limita si se angreneaza alaturi de colegii fiicei sale intr-o trupa de cercetasi zurbagii.

Citește în continuare

Barnyard (2006)

Bibi_TM

O animatie simpatica, cu un tauras-naravas in prim plan, tauras caruia ii arde numai de sotii si de distractie, un taras care ii toaca psihic mai ales pe stapanii lui care au impresia ca detin controlul. Filmul are la baza celebrul roman a lui George Orwell, #Ferma animalelor#, care, transpus in film a creat mare valva la sfarsitul anilor '80. Bovinele ''masculine'' cu ugere au si ele o explicatie din partea directorului filmului, care s-a "gandit ca ar fi amuzant pentru ca vacile de sex masculin (tauri), sa poarte ugere" (Steve Oedekerk)...

Citește în continuare

New York, I Love You (2008)

Bibi_TM

Un film care s-a realizat in 36 de zile, cu Natalie Portman, protagonista si in Paris, Je t'aime (2006), cu 10 regizori care au limitate doar cate 10 minute ca sa surprinda un love story in marea metropola care nu doarme niciodata.

Citește în continuare

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (2005)

Bibi_TM

Sandra Bullock fiind una dintre febletile mele ever, cred ca-i normal ca toate filmele in care apare sa le vad cu un ochi mai putin critic. Acest episod nu e mare. Nu e la fel de bun ca și precedentul său, dar este distractiv, amuzant si sexy.

Citește în continuare
Top