Captain America: Civil War (2016)

Deea.bloom

am vazut toate filmele cu super eroi si le voi urmari in continuare. insa as vrea ceva mai bun decat atat. pentru ca stiu ca se poate. in toate seriile pot spune ca actiunea e aceeasi, apare e personajul bun, apare si personajul rau, urmeaza o batalie epica, de fiecare data e batalia secolului si nimeni nu are speranta ca o sa fie mai bine. apoi binele invinge. recunosc, asta e povestea cu care ne-am obisnuit. sper doar ca filmele viitoare sa fie lipsite de clisee. distributia mi-a placut si actiunea la fel. in cazul in care nu se poate mai bine, sper ca macar sa ramana pe linia de plutire.

Citește în continuare

Doctor Strange (2016)

Deea.bloom

eu recunosc ca m-am uitat la acest film mai mult pentru Benedict Cumberbatch. care a demonstrat inca o data ca este un actor bun care stie exact ceea ce face. cel mai mult mi-a placut umorul ala usor si ironic. cat despre actiunea filmului, era logic ca urma sa vizionez ceva ultra SF, care nu avea sa ma dea pe spate. da, sustin ideea unor continuari (da, la plural) si mai mult decat atat, preconizez ca la un moment dat Dr. Strange va face parte dintr-un film unde toti super eroii se aduna sa-si uneasca puterile. sa speram doar ca urmatorul film va excela sau va fi cel putin la fel ca acesta.

Citește în continuare

Mike and Dave Need Wedding Dates (2016)

Deea.bloom

a fost genul de comedie care mie personal nu imi place, genul de comedie la care nu m-am amuzat, pentru ca e film de duzina si nu, asta nu e amuzant deloc. e plictisitor si stresant ca incerci sa vezi o comedie buna si sa nu o gasesti. din punctul meu de vedere in ultima perioda nu am gasit nimic, desi recunosc, nu ma dau in vant dupa comedii. pacat de distributia aia buna.

Citește în continuare

Vantage Point (2008)

Deea.bloom

6,5 aici si 6,7 pe imdb - recunosc ca sunt note nu tocmai bune pentru acest film. desi am fost sceptica la inceput cu privire la film, am fost complet data peste cap de actiunea acestui film. eu cred ca este un film interesant si cred ca merita vazut; de altfel l-am si recomandat prietenilor. distributia buna, actiunea filmului buna, un pic plictisitor parca pe la sfarsit, dar in mare merita vazut, il recomand.

Citește în continuare

María, llena eres de gracia (2004)

Deea.bloom

a fost genul de film care a avut o poveste buna insa pusa in scena nu foarte bine. din punctul meu de vedere cred ca se putea si mai bine. distributia mi s-a parut usor stangace. in mare filmul e bun si transmite o lectie de viata dura. nevoia de bani te impinge sa faci lucruri nu tocmai placute. recomand acest film de vazut o data. ii dau nota 8 doar pentru poveste.

Citește în continuare

Bridget Jones's Baby (2016)

Deea.bloom

nu sunt genul de persoana care sa vzioneze filme de dragoste sau comedii, insa acestuia i-am dat play. mi-a placut mult, desi personajele nu mai sunt atat de tinere si zburdalnice ca alta data, e imposibil sa spui ca nu te-a atras sarmul lui Colin Firth sau gingasia cu care joaca Renée Zellweger. probabil aveam nevoie de acest film, deoarece m-am amuzat copios. din punctul meu de vedere a fost un film stangaci si neindemanatic, dar intr-un sens bun al cuvantului.

Citește în continuare
Top