The Vow (2012)

Magacip

Un film BUN. A fost un moment in care am vrut sa renunt. Asta nu pentru ca filmul nu este bun, ci pentru ca filmul ajunsese intrun punct cu o incarcatura emotionala destul de mare. Eram intrun punct al filmului in care puteam sa banuiesc finalul.... dar nu imi imaginam cum se va intampla... Scenariul este simplu dar exact asta il face frumos; simplitatea. Un film de dragoste si despre dragoste ce nu este " tras de par " , nu are efecte speciale marcante, dar MERITA vazut ! Il recomand . Ii acord o nota mare, pentru impactul emotional . cand te gandesti ca se poate intampla ...sau mai bine zis chiar s-a intamplat.

Citește în continuare

Haywire (2011)

Magacip

O porcarie de film. Nu recomand. Actori cu nume mari "aruncati" in film . Asteptare lunga pentru nimic. Dupa 30 de minute de vizionare, nervii sunt intinsi la maxim....

Citește în continuare

John Carter (2012)

Magacip

Film bunicel. De vazut. Intradevar efectele 3D nu m-au dat pe spate. Ideea filmului nu este originala, povestea este cu final asteptat. Cu toate astea este un film de vazut. Acum daca il comparam cu Gladiatorul pentru scena de lupta din arena, cu Avatar pentru ideea de a se "teleporta" doar o copie a persoanei in alta parte, cu Star Wars pentru masinariile zburatoare ...etc... atunci aceast film nu are nicio sansa. Eu spun sa-l vedeti. Cred ca pentru multi ar fi fost un film EXTRAORDINAR... poate... daca ar fi costat la cinema biletul 5 lei.

Citește în continuare

District 9 (2009)

Magacip

Personal sper sa apara o continuare. Filmul nu are cine stiece actiune in prima jumatate de ora.... totusi fara partea asta ( unde trebuie sa fiti atenti) filmul nu ar putea fi inteles. UN film ce merita vazut...ba chiar si revazut.. Surprinzator, pentru ca are un buget mic si este plin de actori necunoscuti, filmul este realizat bine... si la final iti pare rau ca se termina filmul.. si speri intro continuare. Il recomand spre vizionare. Poate va parea ciudat, dar, filmul a fost nominalizat la 4 premii Oscar si la Golden Globes.

Citește în continuare

Underworld: Awakening (2012)

Magacip

Pentru iubitorii de gen, filmul este excelent!! Ba chiar ...il pot viziona si cei carora nu le place genul Horror, groaza... dar vor sa vada ceva super - actiune. Observ ca sunt destule pareri contra acestui film. Sfatul meu este ca atunci cand mergeti la un film, sa il luati ca atare! Nu plangeti dupa bani! la scenarii si la fotbal... ne pricepem toti. Eu ii acord o nota mare acestui film!

Citește în continuare

Carnage (2011)

Magacip

Da este un film ce face diferenta. Un film cu 4 actori... si o voce. INteresant este modul in care cei patru isi joaca rolurile.. si cum evolueaza pe masura unei sticle de bautura...:)) Vizionati acest film.. poate ca este ""oaza de liniste"" de la finalul unui an plin de filme cu impuscaturi :)

Citește în continuare
Top