Ender's Game (2013)

Sibelius

Cred ca Ender's Game se preta mult mai bine unui format gen mini-serie...asta ca o scuza pentru schematismul personajelor. "Nasterea" unei francize bazate pe "Ender's Saga" mi se pare imposibila(chiar si in absenta lipsei de succes la box-office).

Citește în continuare

The Wolfman (2010)

Sibelius

Daca v-ati facut de curand o lobotomie The Wolfman este filmul ideal este filmul ideal. Pe de alta parte banii nu au miros, dovada distributia.

Citește în continuare

Lucrèce Borgia (-1)

Sibelius

Varianta pe care am vazut-o eu are doar 93 de minute in loc de 126 cum apare in pagina de prezentare. Filmul vrea foarte multe si realizeaza(firesc) foarte putin. In locul unei naratiuni ce ar avea-o in prim plan pe Lucretia Borgia asistam la o "istorie" a intregii familii. Personajele sunt schematice, naratiunea in salturi, iar sexualitatea si violenta sunt pilonii principali ai filmului.

Citește în continuare

Die Liebe der Jeanne Ney (-1)

Sibelius

Un scenariu putin plauzibil si care musteste de propaganda comunista(fapt oarecum logic avand in vedere cine este autorul romanului adaptat). Filmul merita totusi vazut pentru numele regizorului si pentru jocul actorilor.

Citește în continuare

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Sibelius

Un film 3D care plateste tribut tehnologiei...personaje slab conturate, fir narativ dezarticulat, secvente a caror unic rol este de a oferi pretextul utilizarii efectelor. De remarcat(totusi) eternul Daniel Olbrychski, cateva personaje episodice si unul-doua momente muzicale. Mult prea putin totusi...

Citește în continuare

Horea (1984)

Sibelius

Un film salvat de interpretarile lui Radu Beligan si Ovidiu Iuliu Moldovan si de cele cateva "soparle" ale scenaristului.

Citește în continuare
Top