Halloween II (2009)

XCENTRICOOL

Filmul ca filmul (nu l-am vazut), dar posterul ala a stat luni de zile afisat pe toate gardurile. La ce s-o gandi un copil de 5 ani cand il vede?

Citește în continuare

The Lovely Bones (2009)

XCENTRICOOL

Nici intunecat cum si l-ar fi dorit impatimitii de thrillere, dar nici roz, sa ti se ridice glicemia de la el. Actiunea este previzibila, nimic special, insa diferenta e data de jocul actorilor si de efectele speciale care intretin atmosfera si fac din acest film unul de Oscar. In plus, atinge un subiect extrem de sensibil, fapt ce garanteaza intiparirea in memoria cinematografica (oricat de mica ar fi ea) a privitorilor, a acestui gen de film. Nota 7,5

Citește în continuare

The Producers (2005)

XCENTRICOOL

Cel din '68 e o capodopera, am ras mai mult decat la orice comedie din ultimii ani. Remakeul e plin de glume proaste si situatii exagerate, lucru pentru care am refuzat sa-l vad, avand in vedere reputatia primului.

Citește în continuare

Amadeus (1984)

XCENTRICOOL

Minunat! Subiectul, personajele, actorii, decorul, fluiditatea actiunii, invidia, geniul, nebunia, muzica... Muzica e divina!

Citește în continuare

Inglourious Basterds (2009)

XCENTRICOOL

Filmul are aceeasi reteta ca Patimile lui Gibson, ba chiar ridica stafeta. Avem una bucata personaj istoric de care a depins o mare masa de oameni, pus acum in ipostaze gen "cum ar fi fost daca?!". "Cinefilii" se vor imparti in doua, unii pro, altii contra, nu conteaza, atat timp cat se vorbeste despre el, inseamna ca are succes. Dpdv al realizarii are unele scapari, dar per total se ridica la rangul unui film realizat de Tarantino. Apropo de Tarantino, parera mea e ca filmele lui au aceeasi structura pusa de fecare data in alt "peisaj". Mafioti, arte martiale, vampiri, monstri, gagici, acum Hitler; pare un fel de Indiana Jones (ar urma extraterestrii). Nota 8

Citește în continuare

Ed Wood (1994)

XCENTRICOOL

Astept un film despre Uwe Boll :)

Citește în continuare
Top