Moon (2009)

mu_zz_i

Mie mi-a plăcut. Actorul din film cred că face rolul vieţii lui. Deşi are multe momente moarte, când aştepţi să se întâmple ceva (mai ales la început), nu m-a plictisit. Probabil pe unii o să-i plictisească însă dozajul de suspans mi s-a părut băgat când trebuie, oportun. Recomand.

Citește în continuare

Larry Crowne (2011)

mu_zz_i

E ceva de n-ar mai fi. E chiar fără sens. Oare Tom Hanks şi Julia Roberts or fi citit scenariul înainte? Sper că nu. Nota 5.

Citește în continuare

Mr. Popper's Penguins (2011)

mu_zz_i

Mai amuzant decât am crezut iniţial. Deşi este plin de clişee şi are un final foarte previzibil, filmul stârneşte de multe ori râsul, avându-l la timonă pe J. Carrey, care a cam început să cărunţească. Nota 7.

Citește în continuare

The Green Hornet (2011)

mu_zz_i

Acest film e făcut doar de dragul de a mai lua ceva bani de pe la cinefili şi nu pentru o fi menţionat într-un colţ al cinematografiei. De altfel numai după faptul că este 3D îţi dai seama că este slab. Puţine filme 3D se merită văzute iar 3D e o născocire care să mai ducă ceva bani. Slab.

Citește în continuare

The Mechanic (2011)

mu_zz_i

Iniţial credeam că este de duzină. S-a dovedit că nu este nici pe departe aşa şi chiar mi-a plăcut. Actorii s-au potrivit foarte bine aici.

Citește în continuare

Sanctum (2011)

mu_zz_i

Foarte frumos dacă ne referim la cinematografie. Povestea în sine e bună însă mai are unele amorţeli pe ici pe colo şi odată cu ele şi unele exagerări. Nota 7.

Citește în continuare
Top